VÆR MED!

Frivillig Søges TIL Kanal Gladsaxe Radio & TV

Frivillig Søges TIL Kanal Gladsaxe Radio & TV

I forbindelse med vores radio og TV produktion søger vi lige nu frivillige

Frivillig foreningsaktivitet i stadig udvikling vores lokal radio er kendetegnet ved, at vi er frivillige og engagerede amatører, som brænder for at sende mangfoldig lokalradio tv til lokalsamfundets borgere. Omkring denne opgave opstår der ofte et socialt fællesskab.

Går du med en god ide og du Kunne du tænke dig at lave dit eget radio eller tv program hjælper vi dig gerne.

  1. Radio eller tv-vært (også kaldet en studievært, programvært eller fjernsynsvært. Går du rundt med en radio tv-vært i maven,  eller har du en ide til et radioprogram, uanset hvad du har lyst til inden for medieverden, så er muligheden der nu, når Kanal Gladsaxe indbyder nye frivillige til at arbejde med medier hos os.
  2. journalist (sportsjournalist) med interesse for vores kommune, der vil lave nyheder hver uge i radioen, som jounalist hos os får du pressekort der giver adgang til mange begivenheder.
  3. TV Fotograf Kunne du tænke dig at stå foran eller bag et kamera og Har du lyst til at være med til at formidle tv-historier fra vores egn som fotograf hos os hos os får du pressekort der giver adgang til mange begivenheder.
  4. Teknikker lydmand. Som lydmand vil Du arbejde med opstilling af lydudstyr i forbindelse med diverse optagelse. Hjælpe studieværterne i forbindelse med optagelser og redigering og gøre dem klar til at blive sendt i radioen

JOBBET:

– Jobbet er ulønnet.

– Du skal helst bo Sjælland

– Du behøver ikke være professionel, men lidt erfaring vil være godt

– At være frivillig på Kanal Gladsaxe giver en masse dejlige oplevelser, og der er masser af forskelligartede opgaver .

Vil du være frivillig og du ikke har erfaring inden for området sørger vi gerne for dette evt. Ved at tilbyde dig kursus .

Med venlig hilsen / Best regards

Kanal Gladsaxe Radio & TV

v/ Peter Colmorten

Telefon: (+45) 31 20 47 52 

Mobil:    (+45) 31 32 47 52